Artikelserie | Det er snart et år siden, at foreningens medlemsskoler vedtog et fælles kodeks for samfundsansvar: Kodeks – de 7 samfundsløfter. Foreningen har løbende kommunikationsindsatser, der sætter fokus på forståelsen af kodeks og på skolernes samfundsansvarlige indsatser og aktiviteter.

Det har høj prioritet for foreningen, at omverdenen kender til de mange samfundsansvarlige aktiviteter og indsatser, som medlemsskolerne har.

Foreningen har over den seneste måned kørt en annoncekampagne på politiken.dk og skolemonitor.dk. Kampagnen har med succes ført til en høj ”klikrate” – mange har altså besøgt foreningens hjemmeside for at læse mere om Kodeks – de 7 samfundsløfter.

Foreningen har også over den seneste måned kørt en kampagne på hjemmesiden, i foreningens presserum og på alle sociale medier. Kampagnen har bygget på en artikelserie, hvor hvert af de 7 samfundsløfter er udfoldet sammen med konkrete eksempler fra medlemsskolerne. Målgrupperne er både eksterne interessenter og i høj grad foreningens medlemsskoler.

Vi håber, I har fundet inspiration i artiklerne, har bemærket kampagnen og har været med til at kommunikere og dele budskaberne i jeres netværk.

På denne side kan I finde links til alle artiklerne i serien med udfoldelse af samfundsløfterne.