Simon Mosekjær er ansat som ny skoleleder på Johannesskolen på Frederiksberg. Han starter 1. maj 2022 og kommer fra en stilling som skoleleder af Haderslev Realskole i Haderslev. 

 Vi får en både erfaren og dygtig leder, som har et indgående kendskab til at drive en privat grundskole. Simon har visioner og forstår at fortsætte det gode arbejde, og han lægger stor vægt på samarbejde og skoleudvikling og er dermed den helt rette til at understøtte fællesskabet på Johannesskolen både for elever, forældre og medarbejdere. Vi glæder os meget til at tage imod Simon på Johannesskolen,” siger Pia Voldmester, bestyrelsesformand for Johannesskolen. 

Simon Mosekjær er 51 år og uddannet cand.mag. i fransk, historie og klassisk arkæologi og har en diplomuddannelse i ledelse. Hans hjerte banker for den private grundskole, hvor trivsel og faglighed skal gå hånd i hånd for at sikre en god og tryg skoledag for både elever og medarbejdere. Han kommer fra et job som skoleleder på Haderslev Realskole, og han har gennem de sidste 22 år beskæftiget sig med undervisning og ledelse inden for de private grundskoler. Simon har tidligere været skoleleder af Riberhus Privatskole, Ribe, og før det leder af The Cosmo – International School of Southern Denmark, Kolding. 

”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte på Johannesskolen og til samarbejdet med alle elever og forældre. For mig er det væsentligt, at vi som skole har fokus både på elevernes trivsel, læring og alsidige og sociale udvikling samt på de overgange et barn oplever i løbet af sin barndom og ungdom. Det gælder både overgange fra dagtilbud til skole og fra årgang til årgang. Jeg glæder mig også rigtig meget til samarbejdet med skolens bestyrelse, ledelsesteamet og de mange dygtige medarbejdere samt at indgå som en aktiv del af fællesskabet på Johannesskolen,” siger Simon Mosekjær. 

På Johannesskolen bliver Simon Mosekjær leder for 130 engagerede medarbejdere, tre afdelingsledere og 900 elever. Den 111 år gamle skole er en udviklingsorienteret grundskole fra 0.-9. klasse, som især vægter trivsel, personlige og sociale udvikling samt undervisning på højt fagligt niveau. Johannesskolen, der er gennemsyret af stærke værdier om faglighed, fællesskab og medborgerskab, står sammen om visionen om, at verden skal stå åben for skolens elever, når de har afsluttet deres skolegang på skolen.