Nye strategier til bedre samarbejde og mindre stress

Temadagen udbydes i et samarbejde mellem Frie Skolers Lærerforening og skoleforeningerne.

Der er mange måder at arbejde med arbejdsmiljøet, og det kan være svært at vide, hvilke veje man skal gå. Årets temadag har derfor fokus på solide strategier til arbejdet med to af de vigtigste emner; stress og samarbejde.

Til at vise vej har vi inviteret besøgsteamet fra Branchefællesskabet om arbejdsmiljø. Besøgsteamet hjælper undervisningsinstitutioner i hele landet med at forebygge blandt andet stress og skabe rammer for det gode samarbejde i lærerteams. Temadagen er som altid for både ledelse og tillidsvalgte på skolen, og besøgsteamet får derfor stærke forudsætninger for at give skolen ny inspiration til forebyggende indsatser. Men I får også hjælp til, hvordan I kan identificere og afhjælpe allerede opståede problemer med arbejdsmiljøet. Det handler blandt andet om, hvordan I understøtter de tiltag, I sætter i gang, så det bliver lettere at holde fast i indsatserne på sigt.

Dagen henvender sig til skolens ledelse, tillidsrepræsentanten og arbejdsmiljørepræsentanten. Arbejdsmiljørepræsentanten kan bruge temadagen som en supplerende uddannelsesdag efter arbejdsmiljølovens regler.

Tid og sted 23. november, kl. 9.30-15.30

Hornstrup Kursuscenter Kirkebyvej 33, 7100 Vejle

TILMELD