COVID-19 | Nyheder og orienteringer

Foreningen opdaterer løbende denne nyhed, når der kommer væsentlige nye informationer relateret til COVID-19 og skolernes virke.

Læs mere ...

Sekretariatet i sommerferien

Fra fredag d. 2. juli til og med tirsdag d. 3. august holder Danmarks Private Skolers sekretariat lukket.

Læs mere ...

BUSTER filmfestival | Digital dannelse og bæredygtighed på det store lærred

Skandinaviens største børnefilmfestival – BUSTER – slår dørene op d. 27. september-10. oktober 2021 for børn og unge fra 3-16 år.

Læs mere ...

Nyt om de gymnasiale uddannelser (nr. 3)

Du kan få “Nyt om de gymnasiale uddannelser” direkte i din mail-postkasse ved at tilmelde dig BUVM’s nyhedsbrev på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside (uvm.dk). Hvis du vælger nyhedskategorien ”Uddannelser til unge”, vil du modtage Nyt om de gymnasiale uddannelser, som udkommer cirka hver tredje måned. Nyt om de gymnasiale uddannelser udsendes af Styrelsen for Undervisning…

Læs mere ...

Ny konkurrence: Ultra:bit og bevægelse i kombination

Ultra:bit challenge udfordrer skoleelever til at opfinde sjove aktiviteter, som kan få alle klassekammeraterne til at bevæge sig mere.

Læs mere ...

Nyt om folkeskolens prøver (nr. 12)

Om sygeprøver, klager, indberetning af karakterer, ny prøvebekendtgørelse, øveprøver og årsplan

Læs mere ...

DM i Fagene – nu med tysk og fysik/kemi

Hvem står bag DM i Fagene?: Bag DM i Fagene står et konsortium af centrale aktører på skoleområdet. Konsortiet spænder bredt, men fælles for alle aktørerne er et ønske om at bidrage til udviklingen af en motiverende, interessant og udfordrende grundskole for alle elever. Danmarks Private Skoler er en del af konsortiet. Læs mere om…

Læs mere ...

Nyt udkast til elevfordelingsaftale får konsekvenser for de private gymnasiale uddannelser

Regeringen har præsenteret et udkast til en aftale om et nyt system for optag på de gymnasiale uddannelser. Aftalen vil også få konsekvenser for frie og private gymnasiale uddannelser.

Læs mere ...

MEDST | Møder om implementering af lærerarbejdstidsaftale

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen (MEDST) og Lærernes Centralorganisation (LC) inviterer til virtuelle møder om implementering af lærerarbejdstidsaftalen 2021.

Læs mere ...

Nyt om folkeskolens prøver (nr. 11)

Regler ved covid-19-foranstaltninger, standpunktskarakterer, mundtlige prøver, ordblinde elever og beviser.

Læs mere ...

UNICEF søger børn til panel

UNICEF skal bruge 10 seje børn, der vil være med til at bestemme, hvordan verdens allerførste Børnenes Kampdag skal se ud. UNICEF Danmark vil i år skabe rammerne og forudsætningerne for afholdelsen af Børnenes Kampdag, som bliver en ugelang kampagne, der kulminerer på Børnekonventionens fødselsdag den 20. november 2021. UNICEF’s Børnepanel skal frem til efteråret hjælpe med…

Læs mere ...

BUVM webinar | Den skærpede underretningspligt

Læs mere ...