I løbet af det seneste år har forskellige restriktioner gjort sig gældende, og smittetrykket har været bestemmende for mulighederne for at gennemføre forskellige aktiviteter på skolerne. Trods strenge restriktioner har visse aktiviteter eller møder, hvor agendaen må betragtes som nødvendig i forhold til skolens samlede virke kunnet gennemføres med fysisk tilstedeværelse under forudsætning af overholdelsen af de sundhedsmæssige retningslinjer. Dette gælder bl.a. skolernes generalforsamlinger.

I øjeblikket foreligger der en klar opfordring fra Sundhedsmyndighederne og Børne- og Undervisningsministeriet om, at dagtilbud, skoler og uddannelsesinstitutioner udskyder bl.a. generalforsamlinger og forældrekredsmøder.

Anbefalingen gælder indtil videre til og med d. 20. april 2021.

Dette betyder, at skolens generalforsamling som udgangspunkt bør udskydes, indtil der gives mulighed for at afvikle den.

Såfremt skolen står i en situation, hvor det alligevel er nødvendigt at gennemføre en generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling, anbefales skolen at kontakte foreningen for rådgivning.

Kontakt

Thomas Sørensen
Konsulent

3330 7932
ts@privateskoler.dk