Forskelsbehandling i adgangen til PPR

Det er en stor udfordring, når der er mindre adgang til hjælp fra kommunernes Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) for elever på frie grundskoler

Læs mere ...

Debat | Benspænd for nye frie grundskoleinitiativer

De frie skoleforeninger har kommenteret på en ny vejledning og pegede på en række problemer. Men STUK vil ikke ændre så meget som et komma, skriver formand for Danmarks Private Skoler og formand for Dansk Friskoleforening.

Læs mere ...

Covid-19 | Nye anbefalinger ifm. håndtering af lokale smitteudbrud

Hvis smitten stiger lokalt, anbefales det at rette tiltag mod de konkrete udbrud i skoler og dagtilbud, så smitten bringes under kontrol.

Læs mere ...

Mundtlig beretning 2021

Formand for Danmarks Private Skoler, Karsten Suhr, har afgivet bestyrelsens mundtlige beretning på foreningens årsmøde d. 29. oktober 2021.

Læs mere ...

FP | Webinarer om vejledninger til folkeskolens prøver

Den 1. oktober trådte en ny prøvebekendtgørelse i kraft. Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) afholder webinarer, hvor de reviderede prøvevejledninger præsenteres. En ny prøvebekendtgørelse er trådt i kraft. Den indeholder bl.a. justerede vurderingskriterier i de skriftlige prøver i dansk, tysk, fransk og engelsk samt andre mindre præciseringer. D. 26. oktober 2021 offentliggør Styrelsen for Undervisning…

Læs mere ...

Overenskomst 3F OK21-24

Hermed foreligger ”Overenskomst mellem Aftaleenheden for Frie Grundskoler og 3F 2021-2024″

Læs mere ...

Skriftlig årsberetning 2021

Den skriftlige årsberetning indeholder bl.a. artikler om konkrete og aktuelle politiske problemstillinger for de frie og private skoler og artikler om de frie og private skolers rammevilkår, f.eks. lovgivning og økonomi. Den skriftlige årsberetning indeholder også tal og statistik om medlemsskolerne.

Læs mere ...

Spidskandidat besøger privatskole i Aalborg

Spidskandidat for Radikale Venstre ved kommunalvalget i Aalborg, Jes Lunde, har besøgt Klostermarksskolen.

Læs mere ...

Nyt om Folkeskolens prøver (nr. 2)

FPnyt om booking til semesterprøver, ny prøvebekendtgørelse, prøvevejledninger, øveprøver og elevernes it-hjælpemidler

Læs mere ...

Privatskole indgår partnerskabsaftale med kommune

Marie Kruses Skole og Furesø Kommune har indgået en aftale med fokus på fire indsatser. Med samarbejdsaftalen vil skolen bl.a. cementerer deres aktive del i lokalsamfundet.

Læs mere ...

Overenskomsthåndbogen ledere OK21-24

Læs mere ...

Overenskomsthåndbogen BUPL OK21-24

Hermed foreligger ”Aftale mellem BUPL, FOA og Aftaleenheden ved frie grundskoler om løn- og ansættelsesvilkår for det pædagogiske personale for 2021-24”

Læs mere ...