Nyt om folkeskolens prøver (nr. 1)

Om tilmelding af semesterprøver, øveprøver, prøveansvarlig, prøvevejledninger og årsplan.

Læs mere ...

Frie og private skoler skaber værdi i lokalsamfund

De frie og private skoler har forskellige aktiviteter og indsatser, der gør en positiv forskel for i det lokalsamfund, de er en del af.

Solhverv Privatskole er en samlende faktor i Vebbestrup ved Hobro og arbejder løbende for at sikre sammenhængskraften i skolens lokalsamfund.

Sorø Privatskole har indledt et samarbejde med kommunen og de lokale folkeskoler.

Læs mere om hvordan og hvorfor de to skoler har dette fokus.

Læs mere ...

Indkaldelse til foreningens årsmøde 2021

Foreningens medlemmer har d. 30. august modtaget den formelle indkaldelse til det ordinære årsmøde i Danmarks Private Skoler – grundskoler og gymnasier.

Læs mere ...

Skal jeres klasser også deltage i DM i Fagene?

Giv jeres udskolingselever mulighed for at deltage i den indledende runde i Danmarks største konkurrence i skolens fag.

Læs mere ...

Forslag til finanslov 2022

Regeringen har d.d. fremsat forslag til Finanslov 2022, herunder forslag til tilskudsforhold for såvel frie grundskoler som private gymnasiale uddannelser.

Læs mere ...

Ny it-løsning til sprogvurdering af børn er klar til brug

Børne- og Undervisningsministeriet lancerer Sprogvurdering.dk, der er gratis og kan anvendes til sprogvurdering af børn på dagtilbuds- og børnehaveklasseområdet. Børne- og Undervisningsministeriets it-løsning – sprogvurdering.dk – understøtter to sprogvurderingsredskaber: ”Sprogvurdering 2 år” og ”Sprogvurdering 3-6 år”. Sprogvurdering.dk afløser ministeriets tidligere it-platform “FKO Sprogvurdering”. I løbet af efteråret 2021 afholdes et webinar for brugere, hvor Sprogvurdering.dk…

Læs mere ...

Frie skolers kommunikationspris: Indstillingen åbner 1. september

Læs mere ...

Ekstra | STUK-webinar om den skærpede underretningspligt

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har valgt at udbyde deres webinar om den skærpede underretningspligt igen. Det ekstra webinar afholdes d. 8. oktober 2021, kl. 10-12. Frist for tilmelding er 5. oktober. Du tilmelder dig her

Læs mere ...

Samarbejde mellem kommune og privatskole: ”Vi udvikler i fællesskab”

Læs mere ...

Samarbejde mellem kommuner og frie grundskoler – ny vejledning

Læs mere ...

Reception på Vestegnens Privatskole

Vestegnens Privatskoler afholder reception for Thomas Frandsen. Thomas har været skoleleder på Vestegnens Privatskole siden 2011 og fratræder sin stilling med udgangen af september. Thomas går på pension. Skolens bestyrelse afholder reception for Thomas. MANDAG den 27. SEPTEMBER FRA kl. 14 – 16. Læs invitationen her

Læs mere ...

Nyt koncept i Næstved: Garanti-skole

Herlufsholm er med i en aftale under navnet “Garanti-skole”. Aftalen gør at unge kan undersøge et muligt omvalg grundigt. Samtidig indebærer aftalen, at de unge bliver støttet og vejledt via en tæt dialog med kommunens og uddannelsesinstitutionernes uddannelsesvejledere.

Læs mere ...