Formand for Danmarks Private Skoler – grundskoler og gymnasier, Karsten Suhr, ønsker godt nytår og siger tak til medlemsskolerne.

Skolerne er nu alle startet op efter en forhåbentlig god ferie, og vi fra Danmarks Private Skoler ønsker alle et godt nytår.


Afslutningen af 2019 viste, at rigtig mange medlemsskoler har taget vores opfordring om at synliggøre sociale initiativer på de enkelte skoler alvorlig. Opslagene på skolernes facebooksider viste en mangfoldighed af velgørende arrangementer og initiativer, hvor skolernes elever deltog.

I DP har vi forsøgt at følge med og videreformidle de gode eksempler. De mange forskellige initiativer viser virkelig, at de private skoler tager del i det lokale samfund og er ansvarlige i forhold til den del af befolkningen, der kan have det svært. Tusind tak for det, – det giver gode argumenter i det fortsatte arbejdet med at markere, at de private skoler tager samfundsansvaret alvorligt. Vi håber at inspirere flere til at tage initiativer på egen skole.

Selvom juletiden lægger op til de velgørende arrangementer m.v., så ser vi i foreningen frem til at kunne videreformidle endnu flere gode tiltag i løbet af 2020. Giv os meget gerne meddelelse om jeres initiativer, så vi kan dele dem.

Mange hilsener

Karsten Suhr