DM i Fagene er en landsdækkende konkurrence for 7., 8. og 9. årgang.  Formålet med DM i Fagene er at sætte fokus på fagligheden og den faglige udvikling hos eleverne. DM i Fagene vil være med til at styrke elevernes evne til at koble skolens fag med omverdenen, videreuddannelserne samt det fremtidige arbejdsmarked.

Det er muligt at dyste i fagene dansk, matematik, historie, biologi, engelsk og – som noget nyt fra næste skoleår – tysk og fysik/kemi. Eleverne kan dyste individuelt eller i hold. I alle fag dystes der i virkelighedsnære caseopgaver.

Indledende runde begynder d. 30. august kl. 08.00

Det kræver ingen tilmelding, man går bare ind på dmifagene.dk, når det passer ind. Dog inden 3. december, hvor der er deadline for deltagelse i den indledende runde. Det anbefales, at der afsættes ca. 1,5 time til at gennemføre den indledende runde.

De elever, der klarer sig bedst, bliver inviteret til landsmesterskaberne, som er et fysisk event i Aarhus d. 1.-2. februar 2022.

Webinarer for lærere

DM i Fagene har planlagt ekstrarordinære webinarer for lærere, så de kan høre, hvordan DM i Fagene kan blive en del af undervisningen for udskolingseleverne.

Lærere kan desuden finde mere information på: www.dmifagene.dk/laerer

Tilmelding til webinar

Hvem står bag DM i Fagene?: Bag DM i Fagene står et konsortium af centrale aktører på skoleområdet. Konsortiet spænder bredt, men fælles for alle aktørerne er et ønske om at bidrage til udviklingen af en motiverende, interessant og udfordrende grundskole for alle elever. Danmarks Private Skoler er en del af konsortiet. Læs mere om konsortiet her

 

Kontakt

Simone Dalsgaard
Souschef, seniorkonsulent

3330 7927
sd@privateskoler.dk

Send sikker mail til Simone. Klik her.

Særlige arbejdsområder:

  • Souschef i foreningens sekretariat
  • Ansvarlig for strategisk kommunikation
  • Interessevaretagelse
  • Pressehåndtering

Rådgivning:

  • Tilsyn
  • Skolens undervisning (lovgivning, kvalitet og evaluering)
  • Frihed og folkestyrekravet i skolens virke og undervisning