Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Politiske dialogmøder om samfundsansvar

 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • 9. juni - 17. juni 2020

  Politiske dialogmøder om samfundsansvar

  Det mest fasttømrede politiske argument og den mest fasttømrede opfattelse, som foreningen møder – på tværs af de politiske partier, er, at de frie og private skoler ikke tager tilstrækkeligt samfundsansvar – herunder socialt ansvar.

  Det er afgørende vigtigt for sektoren og for den enkelte frie og private skole, at vi sammen kan gøre os fri af disse - for det meste – urigtige opfattelser af vores skoleform. Det handler om den enkelte skoles legitimitet og om dens omdømme. Men det handler også om sektorens eksistens, herunder økonomiske vilkår og muligheden for forsat at kunne drive en alternativ skole baseret på frihed og stærke værdier.

  De frie og private skoler er kendetegnet ved en motiverende stolthed over at gøre en tydelig forskel. Foreningen ønsker at skabe opbakning til et bredt formuleret ”Kodeks for samfundsansvar”, der giver skolerne en retning, der også er mulig at fortolke ind i den enkelte skoles formål og værdigrundlag.

  Foreningen ønsker på politiske dialogmøder i juni at drøfte medlemsskolernes indstilling til et fælles kodeks for samfundsansvar.

  Praktiske forhold

  Hvad: Politisk dialogmøde om et kodeks for medlemsskolernes samfundsansvar. Der afholdes fire dialogmøder rundt om i landet med samme tema og indhold

  For hvem:Skolernes øverste ledelser og formandskab

  Pris:Gratis

  Hvor og hvornår: Ankomst kl. 16.45 – 17.00. Dialogmøde fra kl. 17.00 – 20.00 (der serveres en let anretning i en pause).

  9. juni. Glostrup

  11. juni. Køge

  16. juni. Aalborg

  17. juni. Kolding (flyttet til Kolding fra Middelfart)

  Forbehold: Muligheden for at afholde møderne afhænger af forsamlingsforbuddet. Således er det en forudsætning, at det igen bliver muligt at samles mindst 30 personer. Foreningen vil også vurdere antallet af tilmeldte. Gennemførelsen af møderne vil ske efter de sundhedsmæssige retningslinjer.