Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Certificieringskursus

 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • 4 dags kursus som afholdes d. 9.-10. november samt d. 2.-3. december 2020

  Certificeringsuddannelse for tilsynsførende ved frie grundskoler

  For at føre tilsyn med en private grundskole skal den valgte tilsynsførende  være certificeret.

  En certificering opnås ved deltagelse i certificeringsuddannelse. Certificeringen er gældende i 5 år. Certificeringen kan forlænges yderligere 5 år, ved at deltage i et 1 dags gencertificeringskursus.

  Uddannelsesforløbet består af et grundmodul om friskoleloven og lovens krav til tilsyn, et fagligt og pædagogisk modul, et modul om frihed og folkestyre og et modul om metoder og proces.

  Kurset varer 4 dag.


  Ansøgning: Ansøgningsskema samt dokumentation sendes til Tine Brandsborg. For at sende dokumenterne med sikker mail Klik her.

  Dato: D. 9.-10. november samt 2.-3. december 2020.

  Tidspunkt:  Som udgangspunkt foregår undervisningen mellem kl. 8.45-16.15.

  Program: Program med endelige tidspunkter bliver udsendt en måned før kursussart.

  Sted: DGI-byen, Konferencen, Tietgensgade 65, 1704 København V.

  Pris: Det er gratis at deltage i uddannelsen. Kursisten skal selv betale for transport.

  Overnatning: Der er mulighed fra gratis overnatning inkl. morgenmad d. 9. november og d. 2. december.  Aftensmad er ikke inkl.  Ønsker du at booke gratis overnatning bedes du skrive dette i din mail, når du sender din ansøgning OBS! Afmelder du værelset efter d. 7. oktober, skal du selv betale for værelses, pris 1325 kr.

  Vi har ikke mulighed for at tilbyde overnatning dagen før kursusstart.

  Fuld mødepligt: Der er fuld mødepligt til uddannelsen. Hvis deltageren er fraværende i dele af uddannelsesdagen, så kan deltageren ikke indstilles til certificering.

  Besked om bestået certificering: Den arrangerende skoleforening indstiller deltagere, der har gennemført certificeringsuddannelsen, til certificering af Undervisningsministeriet via Certificeringsudvalget v. Fordelingssekretariatet. Deltagere modtager direkte besked fra Undervisningsministeriet med bekræftelse af certificering.