Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Webinar | Det fælles kodeks for samfundsansvar: Hvordan får vi det til at leve på vores skole?

  5. november 2020
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Webinar for skolernes ledelse og bestyrelse

  Det fælles kodeks for samfundsansvar – de 7 samfundsløfter: Hvordan får vi det til at leve på vores skole?

  Hvad:

  På Danmarks Private Skolers årsmøde d. 24. oktober 2020 vedtog medlemsskolerne et kodeks for samfundsansvar: De 7 samfundsløfter. Kodekset skal realiseres i kraft af indsatser eller aktiviteter, der harmonerer med værdigrundlaget på den enkelte skole. Samfundsløfterne er en ramme, skolerne skal udfylde. Det er de enkelte medlemsskoler, der nu skal tage stilling og sætte handling bag, så samfundsløfterne og de indbyggede kernetemaer omsættes til det levede skoleliv på den enkelte skole.

  Foreningen indbyder til webinar målrettet skolernes ledelser og bestyrelser, der dels skal tjene som inspiration til at komme i gang med arbejdet, dels kan tjene som inspiration til, hvordan den enkelte skole kan kommunikere, hvordan den allerede tager samfundsansvar i forhold til kernetemaerne.

  Foreningen anbefaler, for dialogens skyld, at bestyrelsen og ledelsen mødes og er samlet under webinaret, hvis det er muligt.

  Hvornår:

  Foreningen afholder webinaret d. 12. januar 2021, kl. 17.00  - ca. 18.30

  Indhold:

  På webinaret kommer vi naturligvis ind på, hvad det fælles kodeks for samfundsansvar – de 7 samfundsløfter – er for en størrelse, og hvad det betyder for medlemsskolerne. Desuden vil webinaret omhandle, hvordan bestyrelsen og ledelsen på den enkelte skole kan komme i gang med arbejdet med kodekset. Webinaret sætter også fokus på, hvordan den enkelte skole kan arbejde med kommunikationen omkring dens varetagelse af samfundsansvaret, - og hvorfor det overhovedet er vigtigt. Til denne del af webinaret har foreningen allieret sig med kommunikationsvirksomheden Radius.

  Tilmelding:

  Tilmelding sker via vores kursusside.

  Link og materiale til webinaret sendes til de mailadresser, der registreres ifm. tilmeldingen.

  Seneste tilmelding til webinar d. 12. januar er torsdag d. 7. januar 2021

                            

  Læs mere om det fælles kodeks for samfundsansvar - de 7 samfundsløfter:

  www.privateskoler.dk/samfundsansvar