Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Studierejse til Seoul, Sydkorea med fokus på moderne technology-education

  6. januar 2020
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Udannelsestur for skoleledelser til Seoul, Sydkorea i september 2020.

  Seoul og Sydkorea er ganske langt fremme med STEM-undervisning, både i det offentlige uddannelsessystem og i det ganske omfattende ”private undervisningsmarked”

  I fortsættelse af en udbytterig tur til San Francisco i efteråret 2019, med fokus på undervisning i fremtidens teknologi, computerscience og kreativ digital undervisning, tilbyder Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasier i efteråret 2020 endnu en uddannelsestur for skoleledelser med fokus på moderne technology-education.

  I samarbejde med Udenrigsministeriet´s Innovation Center Denmark (ICDK) i Seoul, tilbyder vi en uges fokus på den generelle implementering af STEM i skolen i Korea på myndighedsniveau (m. besøg i Ministry of Education) suppleret med fact-finding indenfor privatskolesektoren.

  Ligesom i 2019 vil vi bruge vores besøg og iagttagelser til generel refleksion over mulighederne indenfor technology- og computerscience i skolen i en digital fremtid.
  Til gensidig inspiration og udvikling af vores skoletilbud i Danmark.

   

  STEM er en forkortelse for Science, Technology, Engineering og Mathematics.

   

  Læs mere om ICDK Klik her

   

   

   

  Dato

  Afrejse d. 18.09.2020 fra Copenhagen Airport Kastrup kl. 14.25

  Hjemkomst d. 27.09.2020 til Copenhagen Airport Kastrup kl. 07.40

  Prisen vil være kr. 24.500 pr. deltager.

  Tilslutningsfly: Der vil være mulighed for at tilkøbe tilslutningsfly fra Billund, Aarhus og Aalborg lufthavn. Prisen herfor kendes endnu ikke, men har de seneste år ligget mellem 2277 kr. og 3249 kr. t/r.

  Informationsmøde om turen afholdes d. 26. august 2020 i København.

  Turledere: Lars Peter Nitschke, skoleleder Klostermarksskolen, Aalborg og Karina Alsing, skoleleder Stenløse privatskole.

  Nærmere info kan fås ved henvendelse til DP´s kontor.

  Tilmelding: Tilmelding sker via foreningens hjemmesiden. Tilmeldingen er bindende.

  Der åbnes for bindende tilmelding til turen mandag d. 3. februar kl. 9.  Vær opmærksom på at pasnummer skal indtastes ved tilmelding.
  Jeres fornavn og efternavn skal indtastes, som det står i jeres pas, hvorefter flybilletter udstedes herudfra. Tjek derfor at jeres navn er indtastet korrekt.