Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Invitation til webinarer om folkeskolens prøver og optagelse på ungdomsuddannelser

  12. april 2019
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Undervisningsministeriet har sendt følgende meddelelse til skolerne om folkeskolens prøver og optagelse på ungdomsuddannelserne.

  Som opfølgning på hyrdebrev udsendt til alle skoler d. 5. april  om aflæggelse af folkeskolens obligatoriske 9. klasseprøver, afholder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet to webinarer, hvor regler kort gennemgås og med mulighed for at stille opklarende spørgsmål. Indholdet på de to webinarer er ens.

  Webinarerne afholdes hhv. d. 26. april 2019 kl. 10:00 og d. 30. april kl. 15:00

  Tilmelding ikke muligt mere

   


  Når I er tilmeldt, vil I modtaget et link, som I skal åbne for at tilgå webinaret. Hvis I er flere, der ønsker at se webinaret sammen, er det kun nødvendig med en tilmelding.

   

  Hyrdebrev udsendt d. 5. april:

  D. 5. april udsendte Undervisningsministeriet et hyrdebrev om aflæggelse af folkeskolens obligatoriske 9. klasseprøver. Brevet indeholdte flg. overskrifter:

  1. Aflæggelse af 9. klasseprøver har konsekvenser for optagelse på ungdomsuddannelser

  2. Fritagelse for aflæggelse af folkeskolens prøver

  3. Fritagelse for undervisning

  4. Vejledning om regler

  5. Frist for indberetning af karakterer til karakterdatabasen er den 21. juni 2019

  Læs hyrdebrevet her.

  Opsummering:

  Som opfølgning på hyrdebrev udsendt til alle skoler d. 5. april  om aflæggelse af folkeskolens obligatoriske 9. klasseprøver, afholder Styrelsen for Undervisning og Kvalitet to webinarer, hvor de kort gennemgår reglerne og med mulighed for at stille opklarende spørgsmål. 

  NB! Indholdet på de to webinarer er ens.


  Når I er tilmeldt, vil I modtaget et link, som I skal åbne for at tilgå webinaret. Hvis I er flere, der ønsker at se webinaret sammen, er det kun nødvendig med en tilmelding.