Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Nationalt netværk om teknologiforståelse for grundskoler

  26. februar 2019
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Undervisningsministeriet opretter nu et landsdækkende kompetencenetværk for folkeskoler, frie skoler og private grundskoler med interesse for teknologiforståelse. Netværkets aktiviteter foregår i perioden august 2019-2021.

  Den 13. marts 2019 er der mulighed for at høre mere om fagligheden teknologiforståelse og det kommende netværk på en gratis kick-off konference i Bella Center i tilknytning til Danmarks Læringsfestival. Her kan interesserede skoler og kommuner få viden om og inspiration til arbejdet med fagligheden teknologiforståelse i grundskolen samt information om og indgå i dialog om netværkets indhold og aktiviteter.

  Læs mere om kick-off konferencen her.

  Fagenes Festival 

  Som noget nyt inviterer Undervisningsministeriet til Fagenes Festival med henblik på at udveksle erfaringer og viden om fagene i folkeskolen. Fagenes Festival er en del af Danmarks Læringsfestival og afholdes i tilstødende lokaler til Læringsfestivalen. På Fagenes Festival åbnes der op for en drøftelse af fagenes udvikling – både fra scenen og i stande, men også mellem festivalens deltagere.

  Fagenes Festival afholdes d. 14. marts 2019 i Bella Center i København.