Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

DM i Fagene: Deltag i de regionale mesterskaber inden 30. november

  8. november 2018
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • De regionale mesterskaber er godt i gang. Elever fra hele landet kan fortsat gratis, og fra deres egen computer, deltage. Kulminationen på DM i Fagene er finalen den 24. januar 2018 på DOKK1 i Aarhus. Kun de bedste fra de regionale mesterskaber går videre. Sidste chance for at deltage er den 30. november.

  DM i Fagene er en konkurrence for alle de stolte nørder i grundskolens ældste klasser (7.-9. klasse). Eller alle dem, der synes, at et fag er ekstra interessant og gerne vil udfordre sig selv. Man kan deltage i dansk, matematik, engelsk, historie, biologi og i den populære tværfaglige holdkonkurrence (4-12 deltagere).

  Læs mere om de regionale mesterskaber her

  DM i Fagene ville ikke være det samme uden stærke samarbejder

  DM i Fagene ville ikke være det samme uden det stærke samarbejde mellem Danske Skoleever, kommuner, organisationer og en række virksomheder.  Foreningen Danmarks Private Skoler er i konsortiet bag DM i Fagene.

  Alle opgaver ved DM i Fagene er casebaserede og består af opgaver, hvor der skal findes en række løsninger på virksomheders reelle udfordringer. Opgaverne skal både være virkelighedsnære og udfordre eleverne. Følgende virksomheder deltager i år med cases:  Roskilde Festival, Salling Group, ÅF Buildings Denmark, Chokolade-Fabrikken, Nationalmuseet og EF Education First.