Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Velkommen til Randi - ny kommunikationsmedarbejder hos Danmarks Private Skoler

  16. august 2018
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Før sommerferien søgte vi en kommunikationsmedarbejder. Nu har vi ansat Randi i stillingen.

  Hun skal være med til at udvikle og understøtte foreningens kommunikationsarbejde. Hendes arbejde indebærer bl.a. at opsøge og udfolde historier fra medlemsskoler. Derfor vil vi opfordre jer til at tage kontakt til Randi med jeres gode historier fra hverdagen, som kan være til gavn for den frie skolesektor. Gennem jeres historier vil vi vise de vigtige opgaver, som de private skoler udfylder i samfundet.

  Kort om Randis baggrund:

  I sommeren 2016 blev Randi færdig med sin kandidat i kommunikation fra Roskilde Universitet. Efterfølgende blev hun ansat som kommunikationsmedarbejder på gymnasium. 

  3 hurtige til Randi

  1. Hvorfor søgte du jobbet?

  ”Først og fremmest var det pga. de spændende arbejdsopgaver! Men jeg havde også fra mit job på gymnasiet fundet ud af, hvor meningsgivende det er at arbejde inden for uddannelsesområdet. Her handler det om at udvikle børn og unge og give dem et godt fundament for viden og fremtiden.

  Min motivation for jobbet blev kun større, da jeg blev indkaldt til samtale, og jeg for alvor begyndte at undersøge de holdninger, der omslutter de private skoler. Det blev tydeligt, at jeg selv var præget af de myter, der er om de private skoler. Jeg kan nu se, at det hele ikke er så sort/hvidt, som debatten indimellem har karakter af, og de private skole var/er skabt af og for folket.

  2. Hvad kan du ellers fortælle om dig selv?

  ”Jeg begyndte for nogle år siden til håndbold, selvom jeg kun har erfaring med at spille fodbold. Jeg og nogle universitetsfæller startede holdet for ikke kun at mødes over alkohol og blande samvær med motion. Vi kalder os ’Kontra-Basserne’, selvom vores kontraspil hører til sjældenhederne. Jeg er selvvalgt stregspiller, da jeg hverken er hurtig eller adræt.

  Jeg sidder på skadesbænken på mit andet år, da jeg kommer mig efter en knæoperation. Til min store fornøjelse deltager jeg dog stadig i bødekassefesterne.”

  3. Hvordan har din start været, og hvad ser du frem til?

  ”Det har været spændende, og jeg er blevet taget godt imod. Modtagelsen har været professionel og tryg. Jeg mødte alle første dag, og der var gjort klar til, at jeg skulle starte: Introduktionsmøder var sat i kalenderen, og mine første arbejdsopgaver var nøje udvalgt og beskrevet.

  Jeg ser frem til at blive mere fortrolig med jobbet og sektoren. Og jeg glæder mig til at samarbejde med alle sekretariatets medarbejdere. Jeg kommer især til at samarbejde med Karsten, Søren og Simone - sidstnævnte er jeg sågar så heldig at dele kontor med!

  Så er jeg da også meget spændt på at besøge skolerne og møde alle til årsmødet. "

  Randi Linette Kristiansen

  Randi Linette Kristiansen

  Kommunikationsmedarbejder

  33307926

  Send sikker mail til Randi. Klik her.
  I mailen bedes du skrive "att: Randi"

  Særlige arbejdsområder:

  • Understøtter og udvikler foreningens kommunikationsarbejde
  • Finder og udarbejder historier og cases om medlemsskoler
  • Producerer tekster, billeder og videoer til foreningens presserum, hjemmeside og sociale medier
  • Udformer informationsnyheder på hjemmeside
  • Generel webredigering
  • Korrektur
  • Med i gruppen for "Kommunikation & Interessevaretagelse"