Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

UMP 2018: Kender du nogen, som fortjener anerkendelse for deres indsats for undervisningsmiljøet

  29. september 2017
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Hvert år uddeler Undervisningsministeren 100.000 kr til en skole eller et studiested, som har gjort en særlig indsats for at skabe og opretholde et godt undervisningsmiljø. Indstilling til UMP 2018 er nu i gang.

  Undervisningsmiljøprisen UMP tilfalder en person, klasse, årgang, lærergruppe, personalegruppe, skole eller et uddannelsessted, som gør en særlig indsats for elevernes eller de studerendes undervisningsmiljø. Den særlige indsats kan både vedrøre det fysiske, psykiske og æstetiske undervisningsmiljø. De 100.000 kr. tilfalder skolen/studiestedet.

  Indsatser, som belønnes, er kendetegnet ved, at de har forbedret undervisningsmiljøet på den pågældende skole/studiested. Indsatsen kan både handle om de fysiske rammer, lokaler, inde- og udearealer, men det kan også være tiltag i det psykiske miljø, som f.eks handler om relationer, social trivsel og/eller faglig trivsel.

  Hvem?
  Alle kan indstille og alle kan indstilles. Kender du én som fortjener anerkendelse for sin indsats for undervisningsmiljøet, så kan du indstille vedkommende til prisen.

  Hvornår?
  Indstilling af vinderkandidater til UMP 2018 foregår i perioden august-november 2017. Vinderen afsløres på skolernes nationale trivselsdag den første fredag i marts det efterfølgende år. På baggrund af indkomne indstillinger udvælger og foreslår DCUM vinderkandidater til Undervisningsministeren.

  Brug formularen nederst på siden i dette link og indstil din kandidat til Undervisningsmiljøprisen 2018

   

                                

   

   

    

  Brug formularen nederst på siden i dette link og indstil din kandidat til Undervisningsmiljøprisen 2018