Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Børnerettighedsdagen 2017

  7. august 2017
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Markér børnerettighedsdagen sammen med Red Barnet mandag den 20. november 2017

  Årets tema er ’Børn på flugt – i Danmark og resten af verden’. Op til dagen udgiver Red Barnet tre nye undervisningsmaterialer om temaet – et til hvert grundtrin. Undervisningsmaterialerne giver på forskellige måder indblik i flygtningebørns liv og sætter fokus på flygtninges rettigheder.

  Skoler og klasser kan nu tilmelde sig børnerettighedsdagen 2017. I kan sagtens starte med at tilmelde én klasse og senere opdatere jeres tilmelding. Om I markerer dagen den 20. november eller i ugerne op til, er helt op til jer.

  Det er gratis at deltage i børnerettighedsdagen. Tilmeldte klasser og skoler får tilsendt et inspirationskatalog med aktivitetsforslag, artikler om årets tema og gode råd til at skabe opmærksomhed om jeres arbejde med børns rettigheder. Det skulle gerne give jer de bedste muligheder for let at skræddersy jeres helt egen dag eller temauge om børns rettigheder og børn på flugt.

  I god tid inden dagen får I tilsendt en pakke med balloner og plakater til at synliggøre dagen på skolen eller i lokalsamfundet.

  Kilde: Red Barnet