Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

#FPnyt nr. 12 handler om dansk, resultater, rettevejledninger og forsendelsesprocedure.

  28. april 2017
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • #FPnyt nr. 12 handler om dansk, resultater, rettevejledninger og forsendelsesprocedure. Læs her


  Regnearksfiler til brug ved de skriftlige prøver i matematik

  Eleverne kan ved de skriftlige prøve i matematik med hjælpemidler på 9. klassetrin og matematik på 10. klassetrin få udleveret regnearksfiler med på forhånd indlagte oplysninger til brug ved løsning af udvalgte opgaver. Skolen henter filen som beskrevet i retningslinjerne (side 15). Retningslinjerne finder I i kassen med de trykte opgavesæt.

  Til orientering er det ikke meningen, at filen skal skrives ud. Eleverne kan tage et skærmdump eller kopiere grafen og  indsætte dette i besvarelsen.

  Til de skoler der afholder prøve i  FP9 Matematik med hjælpemidler:Styrelsen har i dag lagt et nyt regneark ud på den side, hvor filerne kan hentes fra. Indholdet i det nye regneark er det samme som den tidligere udgave, men tager i højere grad højde for, at eleverne bruger andre programmer end excel, f.eks. google sheets. Styrelsen beder derfor alle skoler om at hente det nye regneark for at sikre, at alle elever kan aflægge prøven på bedst mulige vilkår.

  Filen til FP10 Matematik er uændret.

  Venlige hilsner
  Folkeskolens Prøver

  Målgrupperne for dette nyhedsbrev er primært prøveansvarlige, administrative medarbejdere, tilsynsførende, lærer og IT-ansvarlige.

  #FPnyt udgives af Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.