Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

#FPnyt nr. 11 EKSTRA handler om afvikling af skriftlige prøver

  21. april 2017
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • #FPnyt nr. 11 EKSTRA handler om afvikling af skriftlige prøver.  Læs brevet her

  I kan med fordel videresende #FPnyt nr. 11 til brevets forskellige målgrupper, lægge nyhedsbrevet på skolens intranet og hænge det på lærerværelset i printet version.

  Målgrupperne for dette nyhedsbrev er primært prøveansvarlige, administrative medarbejdere, tilsynsførende og IT-ansvarlige

  Vær særligt opmærksomme på, at den prøveansvarlige og tilsynsførende skal læse hæftet med retningslinjer for afvikling af skriftlige prøver, som ligger i kassen med de trykte opgavesæt. Da prøverne i dansk læsning og retskrivning og prøverne i matematik kan aflægges på to forskellige tidspunkter, vil vi især fremhæve nedenstående:

  Læsning og retskrivning papirudgave:
  Eleven må først forlade sin plads, når prøven er slut (dvs. kl. 10.00 for dem, der starter kl. 8.30, og kl. 11.30 for dem, der starter kl. 10.00), og når den tilsynsførende har kvitteret for modtagelsen af de to opgavebesvarelser.

  Læsning og retskrivning digitalt selvrettende udgave:
  Eleven må først forlade sin plads, når prøven er slut (dvs. kl. 10.00 for dem, der starter kl. 8.30, og kl. 11.30 for dem, der starter kl. 10.00), og når den tilsynsførende har sikret sig, at elevens aflevering er registreret på monitoreringssiden.

  Matematik uden hjælpemidler:
  Når prøven er slut (dvs. kl. 9.30 for dem, der starter kl. 8.30, og kl. 10.30 for dem, der starter kl. 9. 30), og når afleveringen fremgår af monitoreringssiden, må eleven forlade sin plads.

  #FPnyt udgives af Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.