Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Flygtningebørn på frie grundskoler- og efterskoler - en guide til modtagelse af flygtningebørn og deres familier

  9. august 2016
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 •  

  Guide til modtagelse af flygtningebørn og deres familier

  Frie skoler for flygtningebørn

  Det store antal flygtninge, der er kommet til Danmark det seneste år, har skabt et behov for, at de frie skoler forbereder sig på at undervise en del af de mange flygtningebørn i den skolepligtige alder, som snart skal i en dansk skole.

  Foreningerne på det frie skoleområde byder disse børn velkomne. Samtidig vil foreningerne gerne med dette informationsmateriale formidle en viden om børnenes vidt forskellige baggrunde og psykiske bagage. Det er således vores håb, at de frie skoler og deres ansatte kan fremme flygtningebørnenes trivsel, give dem gode relationer til andre børn og bidrage til at inkludere børnene i det danske samfund.

  Materialet er udviklet og tilrettelagt af Dansk Flygtningehjælp. Vi håber, at det sammen med foreningernes kursustilbud, informationsmøder og informationsmaterialer kan kvalificere indsatsen for flygtningebørnene i den frie skoleverden.

  I løbet af denne uge vil hver skole modtage to eksemplarer. Yderligere eksemplarer kan rekvireres gennem Danmarks Privatskoleforening på eller 33 30 79 00.

  Link til folder