Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

SKOLEVALG - tillæg i Politiken d. 26. oktober

  7. oktober 2013
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Få jeres skole præsenteret i et stort tillæg om SKOLEVALG

  Lørdag den 26. oktober udgiver PA Magasiner tillægget SKOLEVALG som optakt til ÅBEN SKOLE den 7. november.

  SKOLEVALG udgives i samarbejde med de seks skoleforeninger Dansk Friskoleforening, Danmarks Privatskoleforening, Lilleskolerne, De tyske mindretalsskoler, De private gymnasieskoler og Foreningen af Kristne Friskoler.

  Tillægget SKOLEVALG knytter an til ÅBEN SKOLE og skal skabe opmærksomhed om den mangfoldige danske grundskole. Tillægget kommer derfor både til at omhandle de frie grundskoler og folkeskolerne.

  SKOLEVALG giver jer en mulighed for at støtte op om Åben Skole-dagen ved at annoncere i et relevant og inspirerende medie, som læses af mange forældre, politikere, skolefolk, debattører m.v.

  Tillægget distribueres med Politiken sammen med sektionen, Lørdagsliv, som er Politikens ugentlige store familiesektion.

  Tillægget udkommer desuden også i en digital udgave på udvalgte sites på Politiken.dk, hvor sektionen er live i 14 dage. Politiken.dk er et af de mest besøgte nyhedssites på nettet med over 29 millioner sidevisninger om måneden*. Derudover bliver SKOLEVALG distribueret til de deltagende skoler samt andre relevante aktører.

  Konceptet for tillægget SKOLEVALG er, at PA Magasiner udgiver det i samarbejde med journalisthuset Brandmovers, der tager sig af det redaktionelle.

  Ambitionsniveauet er højt, da Politikens læsere er kritiske og engagerede læsere, der bruger meget tid på deres avis.

  Det betyder at skolerne har mulighed for at indgå i et tættere samarbejde omkring tillægget - både redaktionelt og kommercielt. Dermed kan skolerne både indrykke annoncer og advertorials med en redaktionel profil.

  For mere information kontakt venligst Jacob Søeborg tlf. 33 47 20 51, eller Tomas Grotkjær 33 4721 27,  Læs mere her: