Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Skolelederkonferencen 2014

  23. januar 2014
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Forandringsledelse i en brydningstid

   

  Der er hele tiden nyt, vi skal forholde os til. Den nye arbejdstidsreform er måske den største ændring for skolerne i mands minde? Hvad kræver det af dig? Hvordan kvalificerer du dit eget lederskab?

  Skolelederkonferencen overordnede tema i år er ”Forandringer” i alle mulige afskygninger.

  Inden Skolelederkonferencens officielle åbning tilbydes deltagerne rum til at arbejde i netværksgrupperne omkring ny organisering af lærernes arbejdstid. Danmarks Privatskoleforenings konsulenter vil være til stede for at besvare eventuelle spørgsmål. Også deltagere, der ikke er i netværk, kan deltage. Der vil blive sørget for, at alle har nogen at drøfte emnet med.

  Efter den officielle velkomst vil formand Kurt Ernst orientere om nyt om sektoren.

  Forandringsledelse og tænketeknologier

  Konferencen første oplæg gives af Professor ved Institut for uddannelse og pædagogik på Århus Universitet, Dorthe Staunæs. Temaet er ”Forandringsledelse og tænketeknologier”.

  Hvordan bliver vi bedre til at håndtere forandringer? Det spørgsmål forsøger Anders Bjørk, Cand.jur. og coach, tidl. Økonomi- og Erhvervsministeriet, at besvare torsdag eftermiddag.

  Ledelse og læring

  Efter en dejlig middag og en forhåbentlig hyggelig aften, startes fredag morgen med foredrag om ”Ledelse og læring” ved Professor Mads Hermansen.

  Budskab fra Dansk Industri

  Konferencen slutter med et blik ud i fremtiden. Hvilke forventninger har Industrien til skolen og eleverne? Direktør for Dansk Industri, Lars Goldschmidt, leverer budskabet.

  Vi mødes til Skolelederkonference på Hotel Svendborg d. 13.-14. marts 2014. Læs mere og Tilmeld dig her.  Velkommen til Skolelederkonference 2014