Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Konference for matematikvejledere og ressourcepersoner i matematik

  23. april 2014
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Undervisningsministeriet, Danmarks Matematiklærerforening, University Colleges og Center for Undervisningsmidler inviterer mandag den 26. maj 2014 til den første konference for landets matematikvejledere, lærere med tilsvarende funktioner på skolerne og kommunernes matematikkonsulenter.

  Konferencen skal give matematikvejledere eller matematikansvarlige, redskaber, kompetencer og indsigt, så de kan medvirke til at styrke matematikkollegaers faglige, matematikdidaktiske- og matematikpædagogiske kompetencer og styrke det matematikfaglige fællesskab.

  Konferencen er et resultat af matematikekspertgruppens anbefalinger til undervisningsministeren.

  Læs mere

  Læs hele invitationen og programmet.

  Tilmeld dig konferencen.

  Matematikekspertgruppen anbefalinger. (linket findes ikke mere)


  Matematikgruppens anbefalinger:

  Der er igangsat fire matematikinitiativer, som opfølgning på matematikekspertgruppens anbefalinger. Foruden matematikvejlederkonferencen er de øvrige matematikinitiativer:

  Etablering af netværk for matematikvejledere og andre ressourcepersoner i matematik. Der oprettes et nationalt netværk for matematikvejledere med regionale netværksgrupper med en digital platform for udveksling af viden, forsøg, udvikling, gode ideer m.m.

  Udarbejdelse af en kortlægning om fagteamsamarbejdet på matematikområdet med henblik på, at der udvikles konkrete materialer, der kan understøtte fagteamsamarbejdet i matematik, som offentliggøres på EMU'en.

  Afholdelse af en konference om matematik og it, hvor formålet er at afklare it's rolle i matematikfaget.

     Konferencen er et resultat af matematikekspertgruppens anbefalinger til undervisningsministeren.