Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Tilmeld dig DP-Bestyrelsesformandsseminar 2014

  25. juni 2014
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Danmarks Privatskoleforening indbyder traditionen tro skolernes bestyrelsesformænd til et døgn med mulighed for erfaringsudveksling, men ikke mindst med mulighed for at få relevante nyheder og inspiration med hjem til bestyrelsesarbejdet.

  Danmarks Privatskoleforenings konsulenter står som altid for oplæg og proces, der i år vil fokusere på blandt andet disse temaer:

  ”Hvordan står skolen i forandringens vinde?” Hvordan er det gået på skolen i forhold til ny organisering af arbejdstid? Hvad er status? Hvordan kommer man godt videre? Og hvad er bestyrelsens rolle i dette?

  ”Skoleledelse – et paradigmeskifte”. Skoleledelsen skal gå fra at lede på tid til at lede på kvalitet. Samtidig skal ledelsen kunne skabe begejstring for opgaven.

  ”Når samarbejdet bliver svært”. Skolen står stærkest, når bestyrelsen og ledelsen står sammen i enighed. Men nogle gange bliver samarbejdet svært!

  ”Når forældrene klager”. Når et samarbejde mellem skole og hjem enten af forældrene eller af skolen bringes til ophør, kan en i forvejen kompliceret afgørelse efterfølges af nogle meget komplicerede efterspil, som er smertelige for både eleven/barnet, forældrene og skolen.

  ”Bestyrelsesformand: Leder af skolens bestyrelse”. Bestyrelsesformanden har ansvaret for bestyrelsens opgavevaretagelse og samarbejde.

  Hvornår?         

  5. – 6. september 2014

  Hvor?                

  Hotel Fredericia,

  Vester Ringvej 96,

  7000 Fredericia

  Pris?                 

  1325 kr. alt inkl.

  Tilmelding?   

  Link: Kurser  

  Kontakt?         

  Tine B. Brandsborg

  33307930