Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Inklusionskonference - kom med!

  26. juni 2014
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Velkommen til årets inklusionskonference

  Højt fagligt indhold og fantastiske konferencelokaliteter
  Den tidligere Specialundervisningskonference er nu omdøbt til inklusionskonference og afholdes d. 8. oktober 2014 i IDA mødecentret, København.

  Kvalitet og tilsynsstyrelsen: Vigtig og nødvendig information til DP’s skoler
  Vi får, igen i år, besøg af Sine Eggert (fuldmægtig i Center for Kvalitetsudvikling og Tilsyn) som vil holde oplæg og opdatere os mht. skolernes inklusionspulje samt tilskudssystemet for elever med særlige behov. Sine vil besvare spørgsmål undervejs.

  SUPER aktuelt tema
  Derefter står dagen i inklusionens tegn med to seancer ved Rasmus Alenkær (Psykolog, ph.d., forfatter og foredragsholder).

  Rasmus er en efterspurgt foredragsholder og har omfattende erfaring med implementering af udviklingsprocesser og har sammen med et stort antal skoler arbejdet med bevægelsen mod øget inklusion. Rasmus kobler teori og evidens med brugbar praksis. Han er kendt som en effektiv, provokerende og humoristisk praktiker, der aldrig slipper virkelighedens verden ude af synes. Han tænker i processer og helt konkrete mål. Vi får meget med os hjem!

  Underholdende afrunding
  Dagen afsluttes med et underholdende oplæg af Niels Villemoes (foredragsholder, tidligere lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse). Med udgangspunkt i dagens inklusionstema spørger Niels "Hvorfor skal alting hele tiden laves om?"

  Læs mere om den spændende dag på Danmarks Privatskoleforenings hjemmeside og meld jer til!!

  Tilmeld dig her.

  Pris: 1100 kr.