Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Velkommen til Skolelederkonference

  10. februar 2015
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Igen i år byder Danmarks Privatskoleforening velkommen til Skolelederkonference på Hotel Svendborg

  Tilmelding

  Program:

  Torsdag d. 12. marts

  09.30. Ankomst og formiddagskaffe.

  10.00. Erfaringsudveksling om organisering af arbejdstid. Hvor kom vi fra? Hvor er vi? Hvad vil vi? Hvordan kommer vi derhen?

  12.00. Sæt skolen i bevægelse. Konsulent fra Dansk Skoleidræt kommer med masser af ny viden og inspiration til, hvordan skolerne kan klædes på til at integrere bevægelse i hver eneste skoledag.

  13.00. Der serveres sandwich i atriumgården.

  14.00. Officiel velkomst.

  14.10. Formand Kurt Ernst fortæller om seneste nyt fra den politiske verden.

  15.30. Læringscentreret skoleledelse. Dorthe Staunæs, professor v. Aarhus Universitet, præsenterer en aktuel analyse af de ledelsesmæssige udfordringer og muligheder, som skoleledelsen står overfor, når der både skal ledes på læring og udvikling af det professionelle miljø og samtidig ledes på forandring, på potentialitet og de affekter, forandringsledelse sætter i svingninger.

  17.00. Gå gladere hjem fra arbejde end da du kom. Freddy Meyer, erhvervspsykolog og businesscoach, fortæller med baggrund i sit eget liv og erfaringer om, hvordan mennesker agerer forskelligt, og at glæde på arbejdspladsen ikke altid er en selvfølge.

  19.30. Middag

  Fredag d. 13. marts

  09.00. Målstyret undervisning i praksis. Anne Marie Vinther taler om synlig læring, feedback og ledelse for privatskoleledere gennem oplæg og refleksionsøvelser. Anne Marie er certificeret konsulent i Visible Learningplus efter James Nottinghams ”Synlig læring”

  12.00. Tak for denne gang og på gensyn d. 10.-11. marts 2016