Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Vidensbrunch – Trivsel i skolen

  30. april 2015
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Op mod 20 procent af børn trives ikke i skolen, viser undersøgelser. Hvad kan man som skole gøre for at skabe de bedste forudsætninger for trivsel og læring?

  Det spørgsmål er til debat, når University College Lillebælt i Odense inviterer privatskoler, friskoler og folkeskoler til vidensbrunch tirsdag den 12. maj. kl 9.30-11.30.

  Bjørn Holstein, professor ved Statens Institut for Folkesundhed og formand for den ekspertgruppe, som netop har gennemført en undersøgelse af trivslen blandt 470.000 folkeskoleelever, står for dagens oplæg. Professoren tager afsæt i nyere forskning på trivselsområdet.

  Efterfølgende vil der være paneldebat med deltagelse af Pernille Wessel, skoleleder på Risingskolen, Peter Bendix Pedersen, formand for Friskoleforeningen, Mads Pedersen og Mia Lund, Danske Skoleelever, Synnøve Funder Kierstein, pædagog på Abildgaardskolen samt en repræsentant fra landsforeningen Skole og Forældre.

  Tilmelding: Deltagelse er gratis efter ”først til mølle”-princippet. Tilmelding til Liselotte Schmidt på senest 5. maj 2016.

  Sted:  University College Lillebælt, Kongressalen, Asylgade 7-9, 5000 Odense C.