Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Lav musik med en professionel sangskriver

  8. juni 2015
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Gratis tilbud til skoleklasse fra Koda

  Få besøg af en professionel komponist eller sangskriver og skab musik med dine elever. Besøget fra Koda Skolekontakt er gratis og gælder alle klassetrin i skoleåret 2015/2016.

  Ansøg nu
  Hvis din skole skal have besøg af Koda Skolekontakt, kræver det, at I udfylder et ansøgningsskema. Når I ansøger, kan I vælge mellem over 20 forskellige kunstnere. Ansøgningsfrist er d. 30. juni 2015.

  Fantastisk oplevelse for eleverne Koda Skolekontakt har til formål at give landets skoleelever en anderledes musikoplevelse med fokus på den kreative proces. Ideen er at skabe forståelse blandt børn for den indsats og det arbejde, der ligger i at skabe musik.

  Blandt de tidligere deltagende skoler har både elever og lærere været glade for at få ny inspiration til musikundervisningen. Mange har oplevet, at kunstnernes glæde ved musikken er smittet af på eleverne.

  ”Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Børnene var fanget fra første sekund, og det blev bare bedre og bedre. De tre mand var så medrivende og energiske, at det var umuligt at holde sig tilbage – vores elever gav den fuld gas, og det blev noget af det sjoveste, de kommer til at opleve i deres skoletid!”, Jacob Bak Nielsen – Balleskolen Silkeborg.

  Kontakt Koda Skolekontakt på  eller tlf. 22 73 58 78.

  Skole-Grandprix-nyhed 01