Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Diplommodul

  28. juni 2013
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Har du taget stilling til, om din skole vil have gavn af nedenstående mulighed?

  For mange skoleledelser står implementeringen af det nye arbejdstidssystem øverst på ”what to do-listen”. De fleste har den opfattelse, at den øvelse, der skal laves, handler om teknik, men de, der allerede har gjort sig erfaringer med den store kulturforandring, det nye system indebærer, gør opmærksom på nogle andre væsentlige faktorer og råder: ”Planlæg og skab stabilitet på kerneydelsen. Kvalitets- og udviklingsperspektivet - tal det frem!”. 

  Danmarks Privatskoleforening giver medlemsskolerne mulighed for at løfte skolens leder, ledelsesteam eller lederaspiranters kompetencer i forhold til kvalitetssikring og kvalitetsudvikling. Og dette til en overraskende billig pris.

  Et modul i diplomuddannelsen i ledelse 

  Helt enestående er prisen er kun 3.500 kr., hvilket er mere end 10.000 kr. billigere end et normalt ects-givende diplommodul grundet tilskud fra foreningen.

  Nye datoer!!!

   

  Internat 1:

  7. - 8. november 2013

   

  Internat 2:

  28. - 29. november 2013

  Modulet i Diplomuddannelsen i ledelse er målrettet sektoren, de frie grundskoler, og omhandler den samfundsmæssige baggrund for arbejdet med kvalitetsudvikling og evaluering i den frie grundskole som organisation, kvalitetsstyring og evaluering som ledelses‐ og styringsredskab samt kvalitetsudvikling, dokumentation og evaluering som udviklingsredskab - Internt og eksternt.

  Læs meget mere om uddannelsen og programmet i det vedhæftede – og skynd dig at få tilmeldt dig selv  - eller en fra din skole.

  Tilmeld dig her http://www.privatskoleforeningen.dk/kurser