Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Kompetenceløft

  14. juni 2013
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Danmarks Privatskoleforening giver nu medlemsskolerne en enestående mulighed for at løfte skolens leder, ledelsesteam eller lederaspiranters kompetencer i forhold til kvalitetssikring og kvalitetsudvikling. Og dette til en overraskende billig pris.

  Der stilles stadigt større krav til skolens leder og ledelsesteam på de frie grundskoler.

  En skole har det bedst med kunder i butikken uden dem bliver også en privatskole en dårlig forretning. Bliver der røde tal på bundlinjen, er der kun én vej: lukning.

  Skolens ledelse skal være pædagogisk rollemodel og udøve dygtig personaleledelse for at sikre skolens udviklingsfokus. Der skal kvalitetssikres og kvalitetsudvikles.

  Ledelsen må kunne se mål og succesoplevelser, have lyst til at fortælle omverdenen den gode historie om skolens virksomhed, kommunikere skolens værdigrundlag til alle skolens parter, og indadtil være katalysator for udviklingen i det omgivende samfund - kunne spotte fremtiden og agere i nuet.

  – et modul i diplomuddannelsen i ledelse

  Prisen er kun 3.500 kr. Modulet i Diplomuddannelsen i ledelse er målrettet sektoren, de frie grundskoler, og omhandler den samfundsmæssige baggrund for arbejdet med kvalitetsudvikling og evaluering i den frie grundskole som organisation, kvalitetsstyring og evaluering som ledelses‐ og styringsredskab samt kvalitetsudvikling, dokumentation og evaluering som udviklingsredskab - Internt og eksternt.

  Mere information og tilmelding her

  Et modul i diplomuddannelsen i ledelse