Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Folkemødet 2013 - Ikke to skoler er ens!

  10. juni 2013
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Danmarks Privatskoleforening deltager i Folkemødet 2013

  Danmarks Privatskoleforening vil sammen med de øvrige skoleforeninger for De Frie Grundskoler være tilstede ved relevante møder og begivenheder på Bornholm og blande sig i debatten om den danske grundskole.

  Folkemødet - Danmarks politik-festival på Bornholm – finder sted hvert år i uge 24 i den nordbornholmske havneby, Allinge. Folkemødet 2013 åbner torsdag den 13. juni og lukker søndag den 16. juni.

  Det primære formål med Folkemødet er at styrke demokratiet og dialogen i Danmark. Det sker ved at skabe en ny ramme om møder mellem beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner. Og ved at give borgerne mulighed for at møde beslutningstagerne ansigt til ansigt.

  Ikke to skoler er ens

  Fredag den 14. juni kl. 17.30 – 19.00 inviterer De Frie Grundskoler på bornholmsk øl og lidt til ganen i Lille Mødetelt på Allinge Havn under titlen Ikke to skoler er ens.

  Paneldebat fredag den 14. juni med - 

  · Professor og privatskoleforælder Niels Egelund

  · Formand for Skole & Forældre Mette With Hagensen

  · Folketingspolitiker og folkeskolelærer Lars Dohn (EL)

  · Skoleleder på Sydbornholms Privatskole Matilde Lissau

  · Privatskoleforælder Bo Birk Nielsen

  Journalist og politisk kommentator Troels Mylenberg leder debatten.  Fredag den 14. juni kl. 17.30 – 19.00 inviterer De Frie Grundskoler på bornholmsk øl og lidt til ganen i Lille Mødetelt på Allinge Havn under titlen Ikke to skoler er ens.