Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Presserum

 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Karsten Suhr
  Formand
  T: +45 33307936
  M: +45 4028 0027
  E: 
  Twitter

  Søren T. Lodahl
  Sekretariatschef
  T: +45 33307929
  M:  +45 29617520
  E: 
  Twitter

  Simone Dalsgaard
  Kommunikationsansvarlig, Chefkonsulent
  T: +45 33307927
  M: +45 60771719
  E: 
  Twitter

  Seneste nyheder

  På Folkemødet går vi i dialog om skole og uddannelse. Danmarks Private Skoler – grundskoler og gymnasier, er organisation for private grundskoler, gymnasier, HF og Studenterkurser over hele Danmark. På vores skoler har godt 65.000 elever deres daglige gang og undervisning. Vi udvikler muligheden for at drive frie skoler, der uddanner og danner børn og unge til fremtidens fællesskaber.
  Strukturelle vanskeligheder og færre flygtninge end forventet har betydet, at få flygtningebørn i dag er at findes på de private skoler. Forhandling af økonomi er en faktor, ligesom krav om volumen. Det er os magtpåliggende at få de sidste strukturelle vanskeligheder forhandlet på plads med Ministerium og kommunerne, siger @privateskoler
  Undervisningsminister Merete Riisager besøgte i går privatskolen Carolineskolen i København. Den jødiske skole var en del af den såkaldte Kundbypiges bombeplaner. Retten i Holbæk har kendt den 17-årige pige skyldig i anklager om at planlægge bombeangreb. Radikalisering kan have mange ansigter. Alle skoler bør overveje deres tilgang til problemstillingen.
  Undervisningsminister Merete Riisager (LA) og folketingsmedlem Carsten Bach (LA) besvarede gladeligt mange spørgsmål, da de deltog i Skanderborg Realskoles afslutning på Aktionsugen, hvor danske skolebørn sætter fokus på retten til uddannelse sammen med børn fra mere end 100 lande verden over. Skanderborg Realskole har deltaget i ”Hele verden i skole-kampagnen” i 9 år i træk.
  Virkelighedsnær og innovativ undervisning i naturvidenskabelige fag. Mange private skoler sætter fokus på det naturvidenskabelige. Novo Nordisk Fondens Gymnasielærerpris er gået til lærer på Bagsværd Kostskole og Gymanasium. Nyheden om prisen kommer blot en uge efter nyheden om, at Novo Nordisk Fondens Naturfagslærerpris også tilfaldt en lærer på en privat skole.
  Med påstanden om ”den uetiske privatskole” er et nyt lavpunkt nået i ”dem og os-debatten” - de frie skoler mod folkeskolerne. Stop den!