Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Skolens fokus på elevernes videre vej i uddannelsessystemet

 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Videre uddannelse uden kant

  Vi har konkrete aktiviteter eller indsatser, der under­ støtter kvalificerede uddannelsesvalg og fremmer, at eleverne går videre i uddannelse.

  Det er klart i samfundets interesse, at unge uddanner sig og kommer ud på arbejdsmarkedet. Vores evne til at motivere eleverne til uddannelse og til at oplyse og vejlede dem i at træffe deres valg er afgørende.

   

  C. la Cours Skole: Skolen skal ud i virkeligheden, og virkeligheden skal ind i skolen

  C. la Cours Skole inddrager løbende virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne, både i teori og praksis. For skolen er det vigtigt, at eleverne oplever, hvordan deres færdigheder og kompetencer kan oversættes på en arbejdsplads.

  C. la Cours Skole prioriterer også de mange samarbejder for at åbne elevernes øjne op for, hvad teknologi og design kan, og hvordan det også kan være en uddannelsesvej med forskellige jobmuligheder.

  Læs mere

   

  Kruses Gymnasium tilbyder et masterclass-forløb til alle børn i kommunen

  Kruses Gymnasium – et privat gymnasium i Farum – tilbyder gratis masterclass-forløb til kommunens kommende 9. klasseselever – uanset om de går på en kommunal eller fri og privat grundskole.

  Læs mere her.

   

  Bagsværd Kotskole har fokus på overgang fra grundskole til gymnasium

  Den frie og private Bagsværd Kostskole og Gymnasium vil skabe bedre sammenhæng i uddannelsesforløbet. Skolen tilbyder bl.a. tre linjer med femårige forløb. Eleverne begynder i 8. klasse og afslutter forløbet i 3.g. Man ser udskolingen som begyndelsen på noget frem for afslutningen.

  Læs mere her.

   

  Randers Realskole har startet et unikt samarbejde om ordblinde elever

  Den frie og private Randers Realskole har ekstraordinært stort fokus på, at ordblinde elever får hjælp, når de står i skiftet mellem 9.-10. klasse og ungdomsuddannelserne. Skolen har taget initiativ til samarbejdet, der også involverer kommune og ungdomsuddannelser.

  Læs mere her.