Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Skolen som forebyggende instans

 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Forebyggende uden kant

  Vi har konkrete aktiviteter eller indsatser, der forebygger problemer med store konsekvenser for individet og samfundet.

  Vores skoler kan sætte et aftryk i bestræbelsen på, at flere børn og voksne skal trives og have god psykisk og fysisk sundhed. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem vores skolers varetagelse af samfundsansvaret og vores rolle som forebyggende instans.

   

  Virtuel SFO og klub forebygger mistrivsel på Lyngby private Skole

  Nedlukningen af samfundet har skabt et pres på mange elevers trivsel. Det oplever de også på Lyngby private Skole. Skolen har derfor oprettet en virtuel SFO og klub, der skal styrke trivslen og det sociale samvær blandt eleverne.

  Læs mere

   

  Karrebæksminde Privatskole har uddannet en angstvejleder

  Karrebæksminde Privatskole, en fri og privat skole ved Næstved, har valgt at uddanne en vejleder inden for angsthåndtering.

  Læs mere her.

   

  Digital tryghed i Skanderborg: Skanderborg Realskole med fra start

  Den frie og private grundskole, Skanderborg Realskole, er en af initiativtagerne bag projektet ”Digital Tryg Skanderborg".  Projektet vil skabe digital dannelse og tryghed hos byens børn og unge.

  Læs mere her.

   

  Helsinge Realskole har samtalegrupper til skilsmissebørn

  Helsinge Realskole har oprettet samtalegrupper til skilsmissebørn. 

  Læs mere her.

   

  Kvikmarkens Privatskole: Bevægelse i skoledagen smitter af på trivslen

  Kvikmarkens Privatskole i Søborg har gennemført to projekter, hvor de har kombineret trivselsarbejde med skolens indsats for bevægelse.

  Læs mere her.